Cosmedicos
Creamy

met paardenmelk

Zeer milde handzeep met verzachtende Glycerine
Voor het reinigen van droge, schrale handen.

Creamy (vloeibare handzeep) met 100% natuurzuivere paardenmelk

Een zeer milde formule op basis van natuurzuivere Paardenmelk. De Creamy Hand Soap is geschikt om meerdere keren per dag te gebruiken. De natuurlijke kracht van Paardenmelk ondersteunt een goede flora op de huid en respecteert de natuurlijke vet/vocht balans. Daarom is de Creamy Hand Soap met name geschikt voor de reiniging van droge, schrale handen. De handzeep is makkelijk te doseren, verandert door contact met water in een heerlijk zachte schuim en is makkelijk af te spoelen. Na gebruik voelen uw handen zacht en verzorgt aan.

Gebruiksaanwijzing:

Kies voor de speciaal producten van Cosmedicos met 100% natuurzuivere Paardenmelk. De Creamy Hand Soap van Cosmedicos kan meerdere keren per dag gebruikt worden en is uitermate geschikt voor de reiniging van droge, schrale handen. Gebruik na het wassen van uw handen de Handy Handcream voor langdurige bescherming van uw huid.

Ingrediënten:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Mare Milk, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Benzoate, Diazolidinyl Urea, Glycine, Glycerin, Potassium Sorbate, Glycol Distearate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sorbitan Laurate, Phenoxyethanol, Octadecyl Di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Citric Acid.