Cosmedicos
Handy Handcreme

met paardenmelk

De snel intrekkende formule ondersteunt het herstel van droge, schrale handen

Handy Handcreme met 100% natuurzuivere paardenmelk

Deze handcrème op basis van natuurzuivere Paardenmelk is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van droge, schrale handen. De handcrème helpt de huid te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. De geavanceerde formule van Handy Handcream helpt ook bij voorkoming  van kloofvorming. Verzacht en verzorgt de huid intensief. De snel intrekkende samenstelling helpt de natuurlijke vochtbalans en structuur van de huid te herstellen. Handy Handcream voedt, beschermt en zorgt voor een zijdezacht huidgevoel.

Gebruiksaanwijzing:

Kies voor de speciaal producten van Cosmedicos met 100% natuurzuivere Paardenmelk. Deze formule is  allergeen- , parabenenvrij en bevat geen kleurstoffen! Daardoor is de Handy Handcream van Cosmedicos ook uitermate geschikt voor droge, rode en schrale huidcondities.

Breng de Handy Handcream dagelijks, bij extreem droge huid eventueel meerdere keren, aan en masseer deze in. Gun uw huid even de tijd om de handcrème op te nemen zodat de ingrediënten hun werk maximaal kunnen doen.

Ingrediënten:

Aqua, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, PEG-8 Stearate, Ceteareth-25, Mare Milk, Phenoxyethanol, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid.