Cosmedicos
Lactate Shampoo

met paardenmelk

Helpt het in conditie brengen van een geprikkelde hoofdhuid
Ondersteunt het herstel van een droge, gevoelige hoofdhuid.

Lactate Shampoo met 100% natuurzuivere paardenmelk

Een heerlijk zachte shampoo op basis van Paardenmelk voor een perfecte verzorging van een geprikkelde  hoofdhuid. De natuurzuivere kracht van Paardenmelk ondersteunt het herstelproces van diverse hoofdhuidproblemen. Deze shampoo biedt haren en hoofdhuid optimale reiniging met respect voor de natuurlijke balans. Lactate Shampoo is makkelijk te doseren, verandert door contact met water in een heerlijke zachte schuim en zorgt elke dag voor een schoon gevoel.

Gebruiksaanwijzing:

Kies voor de speciaal producten van Cosmedicos met 100% natuurzuivere Paardenmelk. Deze formule is parabenenvrij en bevat geen kleurstoffen. Daardoor is de Lactate Shampoo van Cosmedicos uitermate geschikt voor het in conditie helpen brengen van de geprikkelde hoofdhuid.

 

Breng een kleine hoeveelheid Lactate Shampoo aan op haar en hoofdhuid en masseer dit in. Het zachte schuim even laten intrekken en vervolgens grondig uitspoelen. Lactate Shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.

Niet gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar

 

Ingrediënten:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Chloride, Polysorbate-80, Mare Milk, Sodium Benzoate, Parfum, Potassium Sorbate, Glycol Distearate, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Glycine, Sorbitan Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Benzyl Salicylate, Linalool, Phenoxyethanol, Octadecyl Di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Lactic Acid.